The interior date

Gericht en praktisch advies in 1 week

Zet koers naar jouw meest inspirerende en krachtige leefomgeving. 

Hoe moet jouw meest insprerende, passende fysieke omgeving er uit zien om alles uit je dagen en jezelf te halen? Welke onderdelen mogen niet ontbreken en welke kleuren, materialen of indeling hoort daarbij?

Gun jij jezelf een frisse blik en keuzes die passen bij je interne behoeften in plaats van externe prikkels. Zodat je duurzaam resultaat bereikt in plaats van blijdschap op de korte termijn. 

Tijdens THE INTERIOR DATE creëer jij een onweerstaanbare visie voor jouw leefomgeving!

Een duwtje in de juiste richting

Wat mijn eerdere dates vonden..

Testimonial Maaike - Kelly Interieur Design
Testimonial Wendy - Kelly Interieur Design
Testemonial
Kelly Olman

How it works

THE INTERIOR DATE is de perfecte start van jouw interieur avontuur en het perfecte alternatief als je een grotere tijdsdruk of krapper budget hebt. Waar een compleet design traject minimaal 2-3 maanden in beslag neemt, kun je met de adviezen uit een interior date binnen een week al zelf aan de slag. 

We richten ons op het ontdekken van jouw droominterieur en de keuzes die je daarvoor zal moeten maken. Met een gerichte visie help ik jou op weg.

In dit traject doorlopen we vier belangrijke stappen. Het voortraject bestaat uit de onderzoeksfase en een creatieve opdracht om je wensen in beeld te krijgen. Deze fase is op jouw eigen tempo en voorkeursmoment te doorlopen. Vervolgens start samenwerkingsfase waarin we helderheid en praktische doelen gaan creeeren. Deze samenwerkingsfase bevat een live sessie en sluiten we af met een persoonlijk advies waarmee jij vol frisse moed en enthousiasme jouw droominterieur eenvoudig kunt realiseren.

€ 775,-

 
Kies je na THE INTERIOR DATE voor een volledig DESIGN TRAJECT? Dan breng ik de kosten van THE INTERIOR DATE hierop in mindering

There’s always room for change.

Heb jij behoefte aan een krachtige thuisbasis? Vind je het lastig om een bepaalde ruimte in te richten? Ben je nieuwsgierig naar wat er allemaal mogelijk is? Dan is THE INTERIOR DATE perfect voor jou! 

Benieuwd wanneer we kunnen starten? Tijdens een vrijblijvende kennismakingscall help ik je graag verder.

BOEK DIRECT JOUW GRATIS CALL