Interior date

Gericht en praktisch advies in 1 week

Benieuwd waar voor jou kansen liggen? 

Hoe jouw meest insprerende, passende fysieke omgeving er uit moet zien om alles uit je dagen en jezelf te halen? Gun jij jezelf een frisse blik en keuzes die passen bij je interne behoeften in plaats van externe prikkels. Zodat je duurzaam resultaat bereikt in plaats van blijdschap op de korte termijn. 

Met de Interior Date creëer jij een onweerstaanbaar plan voor jouw leefomgeving!

Een frisse blik op jouw fysieke omgeving

Het traject

The Interior Date is de perfecte start van jouw interieur avontuur of het alternatief als je een grotere tijdsdruk of krapper budget hebt. Waar een compleet design traject minimaal 2-3 maanden in beslag neemt, kun je met de adviezen uit een interior date binnen een week al aan de slag. 

We richten ons op het ontdekken van jouw droominterieur en de keuzes die je daarvoor zal moeten maken. Met een gericht plan van aanpak help ik jou op weg.

In dit traject doorlopen we vier belangrijke stappen. Het voortraject bestaat uit de onderzoeksfase en een creatieve opdracht om je wensen in beeld te krijgen. Deze fase is op jouw eigen tempo en voorkeursmoment te doorlopen. Vervolgens start samenwerkingsfase waarin we helderheid en praktische doelen gaan creeeren. Deze samenwerkingsfase sluiten we af met een persoonlijk advies waarmee jij vol frisse moed en enthousiasme jouw droominterieur eenvoudig kunt realiseren.

€ 704,-
 
KIES JE NA EEN Interior Date ALSNOG VOOR EEN DESIGN TRAJECT? DAN BRENG IK DE KOSTEN VAN DE Interior DATE HIEROP IN MINDERING