Kelly

Inspirerend, kalm en krachtig

Een beleving creëren met een interieur dat inspireert, kalm en tegelijkertijd krachtig is. Dát is de visie van Kelly Interieurdesign.

Met mijn interieurontwerpen geef ik ruimtes de juiste energie. Want je verdient een omgeving die bij jóu past!

Over Kelly

Wie ís Kelly Interieurdesign? Ik ben Kelly, moeder van Sam (2), gelukkig met Daniël en we wonen in een zelf gerenoveerd pand onder de rook van Amsterdam.

De basis voor Kelly Interieurdesign was (onbewust) al vroeg gelegd. Ik weet nog dat ik als kind al vol bewondering keek naar alle mooie gebouwen en de architectuur. In mijn hoofd visualiseerde ik voor menig gebouw een andere indeling. Dit ruimtelijk inzicht zorgde er dan ook voor dat wiskunde één van m’n favoriete vakken was. En dit uitte zich ook thuis: ik was altijd bezig met het creëren van overzicht in huis en het veranderen van de indeling en kleurenpaletten.  

Kelly Interieurdesign met inspirerende, kalme en krachtige interieurs is ontstaan. Mijn droom is om dit gevoel tastbaar te maken met een meubellijn. Eenvoud en schoonheid staan hierbij centraal, gecombineerd met functionaliteit en duurzaamheid. Want dát is waar ik voor sta! 

Neem contact met mij op

Mijn verhaal

Bekijk mijn portfolio

Waar ik met mijn studio voor sta

Een omgeving waar je jezelf kunt zijn, op je gemak voelt en tot rust kan komen is zo belangrijk. Voor de energie in jouw huis, maar ook zeker voor jouw eigen energie. Want een interieur heeft grote invloed op hoe je je voelt. Door te werken met duurzame materialen, warme kleuren en eenvoud, zorg ik ervoor dat ruimtes de juiste energie krijgen. Zodat je er optimaal van kunt genieten!

Door te werken vanuit eenvoud kan er binnen een interieur genoeg afgewisseld worden. Want je verandert als persoon; je krijgt andere behoeften en wensen… en door warmte en eenvoud in mijn interieurontwerpen te verwerken, zorg ik ervoor dat je altijd aanpassingen kunt doen zodat het weer past bij jou! Meer over mijn werkwijze.