KELLY INTERIEUR DESIGN Logo

KELLY

Als interieurdesigner creëer ik een interieur dat er mooi uitziet én past bij jouw levensstijl

Veel van mijn klanten hebben een druk bestaan. Zij werken fulltime, hebben een gezin en/of een druk sociaal leven. Wanneer zij thuiskomen, hebben zij behoefte aan rust en ontspanning. Maar vaak ervaren zij dit niet, doordat de ruimteniet past bij het leven dat zij leiden. Daarnaast worden zij thuis geconfronteerd met allerlei to do’s, zoals spullen opruimen en onafgemaakte taken. Het voelt niet in balans en dit gaan ten koste van de rust waarnaar je op zoek bent. Ik ken het gevoel en daarom kijk ik als interieurdesigner verder dan het mooie plaatje.

Verbouwing en ontwerp woonhuis Ouderkerk aan de Amstel - Zithoek bank
Kelly interieur design ICON LOGO Tangerine

MEER DAN MOOI

Jouw fysieke leefruimte heeft invloed op hoe jij je voelt

Een interieur is meer dan een mooi plaatje, het is een beleving. Je wilt thuiskomen en genieten op jouw manier. Denk aan ontspannen in een fijne zithoek, een mooie keuken om uitgebreid te koken, genoeg opbergmogelijkheden. Wanneer de ruimte niet past bij jouw wensen, behoeften en levensstijl heeft dit een negatief effect op hoe jij je voelt. Je kunt je niet volledig ontspannen, staat constant aan en je voelt je niet in balans.

Als interieurdesigner heb ik mij verdiept in Omgevingspsychologie. Ik vind het belangrijk om jou en de fysieke ruimte te leren kennen, voordat ik aan de slag ga met het interieurdesign. Ik wil eerst weten wat jij doet, hoe je een ruimte gebruikt en wat jouw behoeftenzijn. Dan kijk ik hoe we dit esthetisch zo mooi mogelijk kunnen neerzetten voor een totaalbeleving.

Logo

Een ruimte waar jij jezelf kunt zijn, op je gemak voelt en je kunt ontspannen. Om dit te realiseren breng ik metmijn eigen ontwikkelde methode niet alleen je wensen in beeld, maar ook jouw onderliggende behoeften waar je zelf nog niet bewust van bent.

Mijn interieurs stralen rust, eenheid en kwaliteit uit. Elk interieurdesign is maatwerk, zodat alles tot in het kleinste detail klopt. Ik heb een groot netwerk en werk regelmatig samen met dezelfde partijen, waardoor ik zeker weet dat jouw interieur precies wordt zoals jij voor ogen hebt.

Interieurontwerp eengezinswoning Zaandam - TV-meubel

MIJN VERHAAL

Bekijk mijn portfolio
Kelly Olman - Interieur inspiratie en interieurontwerp

OVER KELLY

En haar passie voor interieur

Mijn naam is Kelly Olman en ik ben de oprichter van Kelly Interieur Design. De basis hiervoor was (onbewust) al vroeg gelegd. Ik weet nog dat ik als kind vol bewondering keek naar alle mooie gebouwen en de architectuur. Ik visualiseerde voor menig gebouw een andere indeling.

En dit deed ik ook thuis: ik was altijd bezig met het creëren van overzicht in huis en het veranderen van de indeling en kleurenpaletten. Mijn ruimtelijk inzicht zorgde er ook voor dat wiskunde één van m’n favoriete vakken was.

Als kind veranderde ik van alles in huis, maar nuweet ik precies wat ik wil en wat er bij mij en mijn gezin past. Met Kelly Interieur Design creëer ik doordachte interieurs om bij te dragenaan het woongeluk van anderen. Ik zorg voor de balans tussen een inspirerend en aantrekkelijk interieur én een interieur dat functioneel en ondersteunend is aan wie je bent en wat je doet.

NEEM contact met mij op