Logo

HOE JE MET MIJ KUNT WERKEN

Een inspirerend, kalm en krachtig interieur voor jouw (vakantie)woning. 

Hoe voel jij je wanneer je thuiskomt in jouw (vakantie)woning? Kun jij je direct ontspannen na een drukke dag of blijf je aanstaan? Jouw interieur heeft enorm veel invloed op hoe jij je voelt. Op het moment dat het interieur niet aansluit op jouw behoeften en leven, ontbreekt de balans en kom je niet volledig tot rust. Daarom kijk ik verder danalleen jouw esthetische voorkeuren en vind ik het belangrijk om een laag dieper te gaan.

neem contact op
Beach
Interieur design traject - Heerhugowaard - Woonhuis - Zithoek japandi radiator ombouw maatwerk

THE

DESIGN

TRAJECT

Het traject om zorgeloos jouw droominterieur te realiseren

Het DESIGN traject is voor jou wanneer je het in één keer goed wilt doen. Je hecht veel waarde aan kwaliteit en je bent op zoek naar het totaalplaatje. Je wilt niet alleen een interieur dat er mooi uitziet, maar ook een interieur dat goed voelt en speciaal voor jou is gecreëerd.

Als interieurdesigner maak ik jouw droominterieur visueel, bepalen we de juiste indeling en coördineer ik de uitvoering vanhet interieurplan, zodat je zeker weet dat alles een mooi geheel vormt en geregeld wordt.

 • KENNISMAKING

  We beginnen met een kennismaking. Je fysieke leefruimte is heel persoonlijk en voor een mooi eindresultaat is het belangrijk dat er een match is. Wanneer er een klik is, stuur ik je na afloop een persoonlijk voorstel. Ben je akkoord? Dan plannen we de kick-off.

 • KICK-OFF

  Tijdens de kick-off bespreken we jouw wensen en behoeften. We hebben het onder andere over je esthetische voorkeuren en met de methode die ik heb gecreëerd, gaan we een laag dieper. Zo zorg ik ervoor dat het interieur aansluit op jou en het leven dat je leidt.

 • FASE I (VISUAL)

  De eerste fase is het visueel maken van jouw droominterieur. Hierbij kun je denken aan kleur- en materiaalinspiratie, zodat je een beter beeld krijgt van de look & feel. Jouw wensen en behoeften breng ik samen in een moodboard, waardoor het interieurplan tot leven komt.

 • FASE II (SKETCH)

  Je wilt niet alleen een mooi interieur, maar ook een functioneel interieur dat jouw leven ondersteunt. Daarom kijk ik als interieurdesigner ook naar jouw levensstijl; hoe wil jij een bepaalde ruimte gebruiken? Wat heb jij nodig? Op basis hiervan bepaal ik een passende indeling.

 • FASE III (COMPLETE)

  Tussentijds heb je feedback kunnen geven en in fase 3 maken we een geheel vanjouw interieur. Ik geef een presentatie en samen doorlopen we het complete interieurplan. Ook stel ik een plan van aanpak op, zodat je precies weet welke stappen nodig zijn om van jouw droominterieur realiteit te maken.

 • COÖRDINATIE

  Als interieurdesigner wil ik jou graag ontzorgen en daarom is het mogelijk dat ik de coördinatie op mij neem om het interieurplan uit te voeren.Denk aan het bestellen van meubels en het overleggen van werktekeningen. Zo wordt alles geregeld en heb jij nergens omkijken naar.

Icon Logo Verde - Kelly Interieur Design

DE INVESTERING

Elk vraagstuk, elke (vakantie)woning en elk traject is anders. 

Daarom maak ik altijd een prijs op maat. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw unieke vraagstuk of neem contact met mij op voor meer informatie. 

Om impact in een ruimte en op jouw leven te kunnen maken, adviseren we uitsluitend voor hele verdiepingen/woningen. De vanaf prijs hiervoor is €4.000,-.

BONUS:

STYLING SESSIE

Wil jij van jouw interieur een mooi geheel maken? Wanneer je alle meubels en accessoires van het interieurplan ontvangt, kan het soms best lastig zijn om alles op de juiste plek te zetten. Daarnaast kost het veel tijd. Daarom bied ik als bonus een stylingsessie aan. Ik kom bij je langs en zet alle meubels en accessoires zo neer dat het past bij je behoeften en levensstijl. Zo maak ik van jouw (vakantie)woning een plek waar jij je op je gemak voelt.

BOEK JOUW GRATIS CALL
Interieuradvies - Tiny house ontwerp - Inrichting door Kelly interieur design, eetkamerbank

Een high end interieur dat aansluit op jou(w leven). 

Met Kelly Interieur Design creëer ik interieurs waarbij kwaliteit, ontspanning en balans centraal staan. Ik wil van jouw (vakantie)woning een plek maken waar jij tot rust komten jezelf kunt zijn. Daarom lever ik altijd maatwerk. Denk aan maatwerkmeubels, zoals een bedmeubel, een roomdivider en een radiatorombouw. Maar ook aan het selecteren van precies de juiste kleuren en hoogwaardige producten.

Een interieur heeft enorm veel invloed op hoe jij je voelt. Doordat ik mij als interieurdesigner heb verdiept in Omgevingspsychologie kan ik een fysieke leefruimte creëren die volledig aansluit op jouw (esthetische) wensen, behoeftenén levensstijl.

MEER OVER KELLY
KELLY INTERIEUR DESIGN Logo
Kelly maakt een interieur tot een kalm, sober en smaakvol geheel door de kleuren en materialen prachtig op elkaar af te stemmen. Geen franje of harde kleurentegenstellingen maar een harmonieus, kalmerend geheel. Daarnaast is ze bijzonder sympathiek en lief en hoort ze alle ideeën geduldig aan. Zelfs de wensen die we niet hebben uitgesproken weet ze op te pikken en te vertalen naar een interieur dat als thuis voelt. We zijn echt ontzettend blij met haar visie en ontwerp! Eindelijk een thuis dat bij ons past!
HELENE BOTH
HELENE BOTH
Oud-Bijerland