Aanbod

Interieurontwerp, realisatie en projectbegeleiding

Door het aanbieden van diverse interieurpakketten zit er altijd wel iets tussen dat precies bij jou past. Van interieurontwerp voor een nieuwbouwwoning tot aan het restylen van een ruimte.

Bij Kelly Interieurdesign ligt de focus op jouw wensen om samen tot een inspirerend, kalm en krachtig interieur te komen.

Een kalm en krachtig interieurontwerp

Benieuwd wat interieur doet met de ruimte? Kies dan voor een 3D-interieurontwerp! Hiermee laat ik zien wat voor uitstraling je kunt creëren met een afgestemde look & feel en indeling. Denk bijvoorbeeld ook aan ruimtelijke aspecten, zoals schaduw en lichtinval, die enorm bepalend zijn voor de energie binnen een ruimte. Met een 3D-interieurontwerp wordt jouw droominterieur een echte beleving!   

Naast het 3D-ontwerp ontvang je een moodboard, kleur- en materiaaladvies én een concrete shoplijst voor de meubels en accessoires die in het interieurontwerp terugkomen. Zo kun je gemakkelijk en doelgericht aan de slag binnen de mogelijkheden van jouw ruimte.

Informatie & prijzen

One step at a time

Ben je nog niet toe aan een compleet interieurontwerp, maar wil je wel een verfrissende blik op jouw interieur? Dan is een INTERIOR DATE perfect voor jou! 

Ik kom bij jou langs om te sparren en de mogelijkheden te bespreken. Hierna kun je zelf direct met de plannen aan de slag. Voor de volledigheid ontvang je een samenvatting met wat we besproken hebben en een gericht advies op basis van jouw woonvraag.

Informatie en prijzen

Niet gevonden wat je zocht? Stuur mij dan berichtje met jouw (woon)vraag en dan kijken we samen naar jouw wensen en de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP