Online interieur ontwerpen 

Let’s design!

Ik wil nu mijn droominterieur vormgeven

 

 

Vijf inspirerende en praktische modules om het interieur van je dromen te creëren

Online interieur ontwerpen met Kelly interieur design! Voel jij je niet écht thuis in je eigen huis? Wil je weer eens wat anders, maar weet je niet wat en hoe? Of ga je verhuizen/verbouwen en zoek je een hele nieuwe inrichting? In het traject “online interieur ontwerpen” leer je een interieurontwerp samen te stellen die precies past bij jouw behoeften én uitvoerbaar is! 

 

Wanneer je gaat verhuizen, verbouwen of je huis gaat restylen heb je allerlei keuzes als het gaat om interieur. Denk bijvoorbeeld aan welke sfeer je wilt creëren, soorten materialen om te gebruiken, de juiste verlichting kiezen… en dan heb ik het nog niet eens over de indeling! Keuze is fijn, maar kan ook overweldigend zijn. Het kan bijvoorbeeld leiden tot miskopen en verkeerde indelingen, waardoor een ruimte uit balans raakt. Dit kan van grote invloed zijn op jouw woonplezier. 

Ja, dit wil ik
Online interieur ontwerpen - interieurontwerp met Kelly interieur design

“Met deze modules kun jij zelf aan de slag met jouw droominterieur!”

Met het traject “online interieur ontwerpen” zorgen we samen voor meer focus en houvast, zodat je gericht aan de slag kunt met jouw (nieuwe) interieur! Want soms is het helemaal niet nodig om een professional in te schakelen. Of misschien vind je het wel hartstikke leuk om zelf aan de slag te gaan met jouw interieur, geef je jouw ontwerp liever niet uit handen of mis je gewoon nét even die focus om jouw woondroom te realiseren. Het fijne aan zelf jouw interieur ontwerpen is dat je met de juiste handvatten, een flinke dosis inspiratie en handige tips, zelf de regie houdt en alles op je eigen tempo kunt doen. 

 

Wil je direct aan de slag met een efficiënte(re) indeling en over een half jaar pas nadenken over een kleurenpalet, materialen en het aanschaffen van meubels en accessoires? Of wil jij vooral inspiratie opdoen en alle mogelijkheden bekijken voor een bepaalde ruimte? Het kan allemaal! Want in het traject “online interieur ontwerpen’ bepaal jij zelf de aanpak en het tijdspad. In de vijf modules geef ik jou dé informatie die jij nodig hebt om gefocust weloverwogen keuzes te maken die bijdragen aan jouw droominterieur. 

Vertel mij meer tijdens een call

In dit traject leer jij…

 • jouw dromen en woonwensen in beeld te brengen en concreet te maken;
 • een inspirerend moodboard te maken waar je echt iets aan hebt;
 • de juiste kleuren(combinatie) te kiezen voor jouw interieur;
 • de meest efficiënte(re) indeling te maken voor elke ruimte in je huis;
 • mooie materialen te selecteren en combineren.

 

Ook krijg je een flinke dosis inspiratie en praktische tips voor het creëren van jouw droominterieur!

Samen met Kelly interieur design online interieur ontwerpen
Online interieur ontwerpen - interieurontwerp van Kelly interieur design - Zelf jouw interieur ontwerpen

Wil jij online interieur ontwerpen?

“Ontdek hoe jij jouw interieur op een krachtige, inspirerende en persoonlijke manier kunt vormgeven!”

Tijdens het online interieur ontwerpen neem ik jou stap voor stap mee hoe jij jouw interieur op een krachtige, inspirerende en persoonlijke manier kunt vormgeven. Ideaal als je wel weet wat je (niet) wilt, maar niet goed weet hoe je alles samenbrengt tot één mooi geheel. De vijf modules vormen een concreet stappenplan waarmee jij direct aan de slag kunt! 

Ik meld mij aan

Wat maakt het online interieur ontwerpen traject speciaal? 

“Tips & tricks die je je hele leven kunt toepassen” 

Je houdt zelf de regie, waardoor jij bepaalt hoe je iets wilt uitvoeren en wanneer. En hoe leuk is het om te kunnen zeggen dat jij een bepaalde ruimte helemaal zelf hebt gecreëerd?! Daarnaast geef ik je natuurlijk tips & tricks die jij je hele leven kunt toepassen. Denk bijvoorbeeld aan sneller het juiste materiaal kunnen kiezen voor een bepaalde ruimte en weten wat (niet) werkt voor jou. 

Naast de overzichtelijke presentatie die je op eigen tempo kunt volgen, krijg je een aanvullend werkboek zodat je gefocust en doelgericht jouw interieurontwerp kunt maken. Dit online traject is niet alleen informerend; het is ook gelijk doen! Hierdoor krijg je veel meer rust en weet je welke stappen nodig zijn voor jouw droominterieur. 

Styling

Een investering van nu, voor de toekomst

De informatie en skills die ik je meegeef, kun je op verschillende momenten blijven toepassen. Tijdens het online interieur ontwerpen traject ga je aan de slag met een bepaalde ruimte, maar door de inhoud en opbouw heb je er later ook zeker nog wat aan. Tijdloze tips & tricks én je doet nieuwe vaardigheden op waar je je hele leven profijt van zult hebben! 

 

Door dit online interieur ontwerpen traject aan te bieden met een werkboek, kan ik de prijs laagdrempelig houden. De informatie die ik geef en de vaardigheden die ik je in vijf modules leer, staan gelijk aan een 1-op-1 interieurdesign traject ter waarde van minimaal €949,-. De vijf modules heb ik zorgvuldig samengesteld, zodat ik jou van A tot Z mee kan nemen in het proces. Net als bij een 1-op-1 interieurdesign traject. Het grote verschil: dit online traject doe je zelf en kun je daardoor op eigen tempo doen, waardoor je tijd én geld bespaart!

Ja, dit wil ik

Aan het eind van het online interieur ontwerpen traject heb jij …

 • Jouw inspirerende woondroom, inclusief concrete wensen en doelen helder;
 • Plus een persoonlijk moodboard dat focus en richting geeft aan jouw woondroom;
 • Inclusief een krachtig kleurenpalet met de juiste kleurverhoudingen;
 • Maar ook een efficiënte(re) indeling van de ruimte;
 • En een selectie van de mooiste materialen en combinaties daarvan;
 • Tot slot ga je ‘naar huis’ met voldoende tips & tricks die nét dat beetje extra geven aan jouw interieur.   
Kelly interieur design helpt jou met online interieur ontwerpen
Kelly Olman

Wanneer jij deelneemt aan het online interieur ontwerpen traject, krijg jij …

 • Een verassing per post als welkomstcadeau;
 • Per module een heldere videopresentatie met uitleg en voorbeelden;
 • Het fysieke inspiratie werkboek vol met extra informatie, opdrachten per module en ruimte om jouw interieurontwerp vorm te geven;
 • Toegang tot de live Q&A waarin ik jouw vragen beantwoord (1x per maand);
 • Een aantrekkelijk aanbod om jouw eigen ontwerp met mij door te nemen en feedback hierop te ontvangen. 

Kosten: €119,- 

Ja, ik ga online interieur ontwerpen