Een interieur ontwerp dat inspireert, kalm én krachtig tegelijk is

Why?

Met een interieur ontwerp van Kelly Interieur Design ga je voor een inspirerend, kalm en krachtig interieur. Een inspirerend thuis begint met een goed doordacht ontwerp. Van de juiste look & feel en een efficiënte indeling tot aan de kleur op de muren en de juiste accessoires. Maar hoe pak je zoiets goed aan? Door samen te werken met een professional krijg je een ontwerp dat aansluit bij jouw wensen en behoeften, waardoor jouw droominterieur werkelijkheid wordt!

LEES MEER
Kelly Olman
Let's meet

Inspirerend, kalm en krachtig. Dat zijn de kernwaarden van Kelly Interieur Design. Ik creëer vanuit de kracht van eenvoud en less = more is mij op het lijf geschreven. Vanuit kalmte en overzicht, creëer ik een krachtige basis en combineer ik structuren en materialen op zo’n manier dat het een natuurlijk geheel vormt. 

“De kracht van een kalm en inspirerend interieur werkt door op je energie en de energie van jouw huis.”

Welke energie jij wilt creëren is persoonlijk en vraagt om een ontwerp op maat. Dit doen we door eerst jouw droominterieur te definiëren. En vanuit jouw droominterieur bepalen we dan de stappen die nodig zijn om dit te realiseren. 

plan een gratis call

Stap voor stap een persoonlijk interieur ontwerp

We beginnen bij het begin: bepalen wat jouw ultieme woondroom is. Dit zorgt voor focus tijdens het ontwerpproces, zodat alle keuzes die we gaan maken leiden tot jouw droominterieur. Eén van die keuzes is bijvoorbeeld de look & feel bepalen van jouw woondroom: wat wil je dat jouw interieur uitstraalt? Welke materialen en kleuren spreken jou aan? Hierbij kijken we naar jouw persoonlijke wensen en hoe we deze kunnen verwerken in het ontwerp. Dan kijken we naar de indeling en benodigde items, zodat het interieur precies de uitstraling krijgt waarnaar jij op zoek bent!

Mijn werkwijze

De voordelen van een professioneel interieur ontwerp

Het inschakelen van een professionele interieurontwerper heeft veel voordelen, zoals:

–       Ervaring en expertise.
Doordat ik veel verschillende ruimtes en woningen zie, van casco’s tot aan huizen die al volledig zijn ingericht, kan ik jou gericht en concreet adviseren over de mogelijkheden en kom ik met ideeën waar je zelf wellicht niet aan had gedacht.

–       Groot netwerk.
Voor het realiseren van interieur ontwerpen werk ik samen met vaste mensen uit mijn netwerk, bijvoorbeeld voor het leveren van materialen en bepaalde items. Wanneer ik voor jou een interieur ontwerp mag maken, breng ik jou met hen in contact zodat je zeker weet dat jouw interieur ontwerp in goede handen is

–       Visuele voorsprong.
Al voordat je je woning betrekt of überhaupt bent begonnen met verbouwen, kan ik met gedetailleerde 3D tekeningen jou een goed beeld geven van hoe je interieur eruit kan komen te zien. Hierdoor wordt de realisatie een stuk efficiënter en makkelijker!

Kelly Olman
Wabi Sabi home interieur

Jouw toekomstige interieur al beleven in 3D

Na het definiëren van jouw interieurdroom, het bepalen van de look & feel en het indelen van de ruimte, breng ik jouw toekomstige interieur tot leven met gedetailleerde 3D tekeningen. Door het visueel te maken kun je de onderlinge verhoudingen, afstanden en de uitstraling alvast ervaren. Hierdoor neem je makkelijker besluiten in het ontwerp- en aankoopproces en weet je precies wat je wel en niet moet aanschaffen.

Bekijk mijn PORTFOLIO

Benieuwd of ik jouw interieur ontwerp kan verzorgen?

Wil jij samen met mij een inspirerend, kalm en krachtig interieur ontwerpen voor jouw nieuwe of te verbouwen woning? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden en mijn werkwijze? Tijdens een gratis call ontdekken we of er een klik is en beantwoord ik al je vragen. Wie weet tot binnenkort!

BOEK DIRECT JOUW GRATIS CALL