Werkwijze

Hoe wij werken en de stappen die we volgen in het traject

“Verhuis – of (ver)bouwplannen? Of wordt het tijd om je huis te restylen? Kelly Interieurdesign zorgt voor een interieurontwerp dat zowel bij jou als de ruimte past!”

Alles start met een intake

Om een goed beeld te krijgen van jouw droominterieur besteed ik bij Kelly Interieurdesign veel aandacht aan de intake. Nadat je een interieurpakket hebt gekozen, bespreken we jouw wensen. Ook als je nog niet precies weet wat deze zijn. Samen creëren we hét interieur dat bij jou past!

 In deze coronatijd is het lastiger om face-to-face af te spreken en daarom doe ik ook intakes telefonisch of via videobellen. Je kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Boek gratis een call

Werkwijze

1. Interieurconcept

Op basis van jouw wensen en behoeften, starten met het interieurconcept. Het concept omvat de look & feel van jouw nieuwe interieur. Hierin worden de kleuren en materialen en daarmee de sfeer bepaald. 

Dit moodboard vormt de basis voor de verdere invulling van het ontwerp. 

2. Schetsontwerp

Op basis van de look & feel maak ik een schetsontwerp voor de indeling van de ruimte. In de meeste gevallen laat ik je twee verschillende indelingsopties zien. Op deze manier krijg je een beeld van de ruimtelijke mogelijkheden.

Met de indeling die jou het meest aanspreekt, gaan we verder het traject in. 

3. Definitief ontwerp

Van de juiste indeling, concrete shoplijsten voor duurzame materialen en producten tot aan 2D- en 3D-ontwerpen (afhankelijk van het gekozen interieurpakket)… dit vind je allemaal terug in het definitief ontwerp.

Kelly Interieurdesign maakt jouw droominterieur visueel en concreet. 

bekijk mijn portfolio

Make it simple but significant.

Een ruimte heeft grote invloed op hoe je je voelt en daarom is een passend interieur van belang. Door te werken met duurzame materialen en warme kleuren creëer ik een inspirerend, kalm én krachtig interieur dat past bij jouw wensen. Vanuit eenvoud en warmte, zodat je kunt afwisselen en zo kan zorgen voor een interieur dat altijd bij jou past.

Om een idee te krijgen van wat er mogelijk is in een bepaalde ruimte, zdet ik een 3D-ontwerp op, met daarin een indeling van het interieur. En aan de hand van een moodboard zie je welke kleuren en duurzame materialen en producten zorgen voor het droominterieur waarnaar jij op zoek bent!

BOEK DIRECT GRATIS jouw CALL

Werkwijze

Bekijk mijn portfolio