Interieurdesign traject

TOE AAN EEN PROFESSIONEEL EN COMPLEET PLAN?

Wil je jouw ruimte of woning helemaal goed aanpakken? Kies dan voor een interieurdesign traject. Dit traject is uitgebreid en sluit helemaal aan op jouw persoonlijke behoeften. We pakken jouw interieur stap voor stap aan beginnen daarvoor bij jezelf. Waat wordt jij echt gelukkig van? Vervolgens gaan we aan de slag met de beschikbare ruimte. Welke mogelijkheden biedt de ruimte, hoe kunnen we de ruimte het best indelen en voor welke meubels en accessoires gaan we?

Ook wanneer je zelf al een goed idee hebt van wat je wil (of juist niet wil) biedt dit traject uitkomst. Tijdens het proces doorlopen we alle opties en mogelijkheden en de gedetailleerde tekeningen brengen alles uitgebreid in kaart. Zo zie je direct waar je enthousiast van wordt en waar nog ruimte is voor verbetering. We zoeken de balans waardoor er een interieur ontstaat waar jij jaren van kan genieten. 

Een krachtig totaalplan

Kelly Olman - Kelly Interieur Design

Hoe werkt dat dan?

Het traject kent een aantal processtappen die stap voor stap leiden tot jouw droomontwerp. Zo starten we met een fysieke kick-off. Hierin brengen we alle wensen, behoeften en voorkeuren in kaart. Vervolgens ga ik in drie fasen aan de slag met een inspirerend ontwerp: 1.) De look & feel. Welk karakter gaan we aan jouw woning geven? 2.) Een efficiente indeling. In deze fase focussen we ons op de mogelijkheden van de beschikbare ruimte. Ik ga aan de slag met een indeling die zowel bij jou als de ruimte past en waar mogelijk/nodig laat ik een alternatieve indelingsmogelijkheid zien. 3.) Het complete plan inclusief enkele 3D visualisaties. In de laatste fase komt alles samen. Kleuren, materialen, indeling, verlichting, lichtinval.. Alles breng ik in beeld met 3D visuals. Zo kun je precies zien hoe alles er uit komt te zien en of jij jezelf daar al ziet wonen. Dit eindrapport presenteer ik inclusief stalen op locatie. Zo krijg je niet alleen alle details van jouw droominterieur gepresenteerd, maar ook alle bijbehorende stalen. Zo ervaar je ook direct de sfeer die daar bij hoort en kun je de materialen voelen. .  

 

Welke onderdelen bevat het adviesrapport?

| Moodboard | Interieurconcept | Kleuren en materialen plan | Advies m.b.t. wandafwerking | Advies m.b.t. raambekleding | Meubel- en accessoireplan| Indelingsadvies | Maatwerktekeningen | Diverse 3D-visuals | Lichtplan 

Prijsindicatie voor een gemiddelde woon-/eetkamer met open keuken v.a. €3.000-,-
Boek jouw gratis call

Inspirerend,kalm en krachtig