Interieurdesign traject

Kelly Interieur Design - Kelly Olman

Toe aan een professioneel en compleet plan?

Wil je jouw ruimte of woning helemaal goed aanpakken? Kies dan voor een interieurdesign traject. Dit traject is uitgebreid en sluit helemaal aan op jouw persoonlijke behoeften. We pakken jouw interieur stap voor stap aan beginnen daarvoor bij jezelf. Waat wordt jij echt gelukkig van? Vervolgens gaan we aan de slag met de beschikbare ruimte. Welke mogelijkheden biedt de ruimte, hoe kunnen we de ruimte het best indelen en voor welke meubels en accessoires gaan we?

Ook wanneer je zelf al een goed idee hebt van wat je wil (of juist niet wil) biedt dit traject uitkomst. Tijdens het proces doorlopen we alle opties en mogelijkheden en de aanvullende tekeningen brengen details in kaart. Zo zie je direct waar je enthousiast van wordt en waar nog ruimte is voor verbetering. We zoeken de balans waardoor er een interieur ontstaat waar jij jaren van kan genieten. 

Hoe werkt dat dan?

Na een kennismaking per telfoon, ontvang je een persoonlijk voorstel. Ga je hiermee akkoord? Dan starten we z.s.m. het ontwerptraject. Dit traject kent een aantal fasen om te komen tot een droomontwerp. Zo starten we met een fysieke kick-off. Hierin brengen we alle wensen, behoeften en voorkeuren in kaart. Voorafgaand aan deze sessie start een onderzoek naar jouw wensen en behoeften. 

 De ontwerpfase bestaat uit drie thema’s: 1.) Het concept ontwerp. Welk karakter gaan we aan jouw woning geven? 2.) Het schets ontwerp. In deze fase focussen we ons op de mogelijkheden van de beschikbare ruimte en een efficiente indeling. Ik ga aan de slag met een indeling die zowel bij jou als de ruimte past en waar mogelijk/nodig laat ik een alternatieve indelingsmogelijkheid zien. 3.) Het definitieve ontwerp. In de laatste fase komt alles samen. Kleuren, materialen, indeling, verlichting, lichtinval.. De eindpresentatie vind plaat op locatie. Zo krijg je niet alleen alle details van jouw droominterieur gepresenteerd, maar ook alle bijbehorende stalen. Zo ervaar je ook direct de sfeer die daar bij hoort en kun je de materialen voelen.

Vervolgens start een fase van uitvoering, inkoop en coordinatie. Het traject sluiten we af met de puntjes op de i middels de styling. 

Welke onderdelen bevat het adviesrapport?

| Moodboard | Interieurconcept | Kleuren en materialen plan | Advies m.b.t. wandafwerking | Advies m.b.t. raambekleding | Meubel- en accessoireplan| Indelingsadvies | Maatwerktekeningen | Diverse 3D-visuals | Lichtplan 

Extra voordelen

Naast de voordelen die een doordacht en persoonlijk ontwerp biedt, genieten klanten van Kelly Interieur Design van aanvullende extra’s. Zo stellen wij naast onze eigen expertise ook dat van ons netwerk tot beschikking. Zo bieden de vakmannen (en vrouwen) uit ons netwerk hun service en inzichten aan en ben je als klant altijd vrij hier gebruik van te maken of van af te zien. 

Daarnaast beschikt Kelly Interieur Design over een back-office die het gehele inkoopproces vergemakkelijkt, zodat de prioriteit en aandacht van onze klanten bij de leuke dingen kan blijven. Een aanspreekpunt en factuur voor al je aankopen bij verschillende leveranciers. Je hoeft alleen nog maar de deur te opnenen bij leveringen. Wel zo prettig.  

Welke investering past hierbij?

Elk vraagstuk, elke woning en elk traject is anders. Na een kennismaking per telefoon, krijg je van ons, geheel vrijblijvend, een voorstel offerte op maat. 

De investering die je voor het ontwerptraject maakt is ongeveer €4.000,- voor een benedenverdieping. 

Boek jouw gratis call