Interieur design

Ga je (ver)bouwen, verhuizen of ben je toe aan iets nieuws en kun je hulp gebruiken bij jouw interieur design? Als interieur designer help ik je er graag bij! 

Wanneer heb ik een interieur designer nodig?

Vaak weet je al wat je wel en niet aanspreekt of mooi vindt. Denk aan indelingen, kleuren en materialen. Maar de dingen die jou aanspreken verwerken in een interieur design én ervoor zorgen dat het een mooi geheel wordt, is een uitdaging.

Een uitdaging die ik graag samen met jou aan ga! Mijn kracht als interieur designer is het vertalen van jouw wensen en behoeften naar een goed doordacht interieur design. Ik kijk niet alleen naar de sfeer van een ruimte, ik kijk ook naar de ruimtelijke aspecten. Op basis van de soort ruimte, karakter, indeling, inrichting en lichtinval creëer ik een interieur dat past bij jouw woonwensen. Want door te beginnen bij de basis, zorg ik voor een interieur design waar je jaren lang van kunt genieten!

 Daarnaast kan zelf een nieuw huis of ruimte inrichten veel stress veroorzaken. Keuzestress, maar ook stress door van alles moeten regelen en stroomlijnen. Denk aan het bestellen van de juiste hoeveelheid van je gekozen materiaal en het maken van een afspraak met de tegelzetter. Wanneer je mij als interieur designerinschakelt, scheelt het je een hoop stress én houd je het overzicht! Wel zo fijn. 

gratis call inplannen
Kelly Olman - interieur designer
Kelly interieur design helpt jou met online interieur ontwerpen

Laat jouw woondroom uitkomen!

Als interieur designer laat ik jouw woondroom uitkomen door mijn complete aanpak. Doordat ik van begin tot eind het proces begeleid, creëren we samen het inspirerend, kalm en krachtige interieur design waarnaar je op zoek bent. 

Ik maak een concept op basis van jouw wensen en behoeften, zodat jouw woondroom meer tot leven komt. Met een moodboard maak ik het visueel en laat ik bijvoorbeeld kleurencombinaties en materialen zien die mooi zijn om te gebruiken. Ook kijken we naar de sfeer en het karakter van de ruimte: wat wil je dat de ruimte uitstraalt?

 

Dit vormt de basis voor de indeling. In mijn interieur design draag ik creatieve oplossingen aan en breng ik vernieuwende ideeën voor het gebruik van ruimtes. Zogenaamde nadelen buig ik om tot creatieve, aantrekkelijke voordelen, waardoor we de ruimte optimaal benutten. Met de sfeer en uitstraling die jij voor ogen hebt!

Met een mooi 3D-design maak ik het visueel, zodat het niet alleen bij ideeën blijft. Ik breng letterlijk jouw ruimte en de mogelijkheden in beeld. Met het eindresultaat voor ogen kun je gemakkelijker, sneller en doelgerichter starten met de verbouwing, verhuizing of restyling. 

Meer over mijn werkwijze

Redenen om te investeren in een professioneel interieur design

Heb jij al weleens geïnvesteerd in jouw interieur? Bijvoorbeeld door verf te kopen omdat je kleur miste in de gang? Of een grote eettafel, omdat je graag etentjes organiseert? Vaak leveren deze aanpassingen niet het gewenste eindresultaat. Voor even kun je ervan genieten, maar snel merk je al: er mist iets. En dat ‘iets’ is precies wat ik als interieur designer inzichtelijk maak! Door vanuit jouw wensen en behoeften aan de slag te gaan, weet ik wat voor jou belangrijk is in een bepaalde ruimte. En door de ruimte vanaf hier op te bouwen, heb je langer plezier van jouw interieur design

 Door te beginnen bij het begin, voorkom je kosten zoals miskopen en vergroot je de waarde van jouw ruimte en uiteindelijk jouw huis. Zowel in geldwaarde als in woonplezier!

Styling

Let’s get in touch.

Heb jij behoefte aan een professioneel interieur design? Wil jij weten wat ik als interieur designer voor jou kan betekenen? Of ben je benieuwd naar de praktische (planning, kosten of methode) kant? Tijdens een gratis call vertel ik je alles wat je wilt weten en ontdekken we of er een klik is om samen aan de slag te gaan met jouw interieur!

BOEK DIRECT JOUW GRATIS CALL