Je droominterieur realiseren met duurzame tweedehands items.

RELIVING is een platform met duurzame tweedehands items om jouw droominterieur samen te stellen en daarmee bij te dragen aan het besparen van CO2.
Wat maakt RELIVING anders dan andere platforms die tweedehands spullen aanbieden en kopen mogelijk maakt?
Allereerst is dit een platform puur voor vraag en aanbod van interieur items. Deze items worden aangeboden op de website waar artikelen voor een vaste prijs worden aangeboden. Wil je een item aanschaffen dan plaats je deze in je winkelwagen en kun je de gewenste levering selecteren. Artikelen tot 10kg kunnen per post verzonden worden en zwaardere of grote artikelen kunnen tegen betaling bezorgd worden (nu nog in de omgeving van Amsterdam). Uiteraard kun je je item ook zelf afhalen bij de verkoper. Wat het platform interactief maakt is het gebruik van social media zoals Instagram. RELIVING is namelijk niet enkel een handelsplatform het schenkt ook volop aandacht aan inspiratie, tips en trends. Oom ook mijn steentje bij te dragen aan duurzaam wonen en leven, heb ik ook mijn eigen RELIVING pagina waarop ik interieur items verkoop. Aangezien ik veel bezig ben met ontwerpen, klussen en inrichten, ook in ons eigen huis, heb ik vaak leuke items die een nieuwe eigenaar zoeken. Doe jij ook mee? Verkooppagina Kelly Olman RELIVING

LAB ECO Paint – Vestingh

Via deze blog wil ik mooie, bijzondere en/of nieuwe merken met jullie delen. Vandaag de aftrap met een mooi verfmerk dat ik op de VT wonen & design beurs ontdekte.

Ik hou erg van verandering aanbrengen in mijn interieur (en dat van andere). Een manier om dit te bereiken, is door andere kleur(en) aan te brengen met bijvoorbeeld verf. Naast muren kun je ook steeds makkelijker meubels, de vloer of plafonds van een kleurtje voorzien. Dit is één van de redenen waarom ik schilderprojectjes in een interieur zo leuk vind en daarmee altijd op zoek ben naar mooie, nieuwe kleuren en merken.

Bij het passeren van de Vesting stand op de VT wonen & design beurs ben ik geïnteresseerd geraakt in de producten en het verhaal van Vestingh die het verven niet alleen leuker, maar ook mooier maken. Het Vestingh label heeft diverse lakken, verven en coatings (van badkamer- en vloercoating tot aan zwembadcoating) in verschillende glansgraden, kleuren en hoeveelheden. Daarnaast is de verf in vrijwel iedere kleur mengbaar (erg prettig als je precies in je hoofd hebt wat je wilt).

Wat ik het mooiste product van het label vind, is de LAB ECO paint. Een lijn die te krijgen is in 48 unieke kleuren, maar daarnaast mengbaar in je eigen kleur. Een matte muurverf op waterbasis die schrobvast is, maar géén giftige stoffen bevat. De verf is daardoor ideaal voor bijvoorbeeld kinder- en babykamers of ruimtes waar de wanden snel vuil worden. Dit zijn een aantal van de voordelen voor de klant, maar dit label biedt een nog mooier voordeel voor een ander.

Vestingh heeft namelijk de Vestingh Foundation die zich inzet voor mensen die geen directe toegang hebben tot schoon drinkwater. Samen met partners realiseren zij waterinstallaties op locaties waar dit hard nodig is. Met iedere 5 liter verkochte LAB ECO paint kunnen zij 1 persoon op duurzame wijze voorzien van zuiver drinkwater. Ideaal toch? Jij een mooie, gezonde en schrobvaste verf en een ander schoon drinkwater en daardoor een betere toekomst!

Vestingh samples warm tones
VESTINGH samples warm tones

Op de VT wonen & design beurs schafte ik een aantal sample potjes van deze serie aan waarmee ik thuis aan de slag ging voor kleurstalen. Eenmaal droog geeft deze verf een mooi, mat en poederig effect. Ik ben enthousiast! Deze sample potjes kun je ook zelf gemakkelijk online bestellen voor €2,- per potje, zodat je de kleur eerst kunt uitproberen voordat je een grote pot aanschaft. Je kunt de opgedroogde kleur zo bekijken in de ruimte met het juiste lichtinval, waardoor je zeker weet of deze kleur in jouw ruimte en interieur passen.

VESTINGH samples cool tones
VESTINGH samples cool tones

Voor de creatievelingen, veranderaars en schilders onder ons die ook graag op eenvoudige wijze bijdragen aan betere toekomst voor hen die dit nodig hebben, is dit dus een ideale lijn voor je schilder- en interieurklussen.