Hieronder een greep uit gerealiseerde projecten en de reacties van klanten op onze service. 

Review

We vonden de samenwerking met Kelly erg fijn!

Ze is vriendelijk, denkt goed mee en reageert snel.
Kelly heeft ons goed geholpen om ons droominterieur voor onze nieuwbouwwoning werkelijkheid te maken.

Door goed te luisteren naar onze wensen heeft zij een prachtig en rustig ontwerp in 3D voor ons gemaakt. Dit heeft ons erg geholpen met het maken van bepaalde keuzes. We zijn hier super blij mee!!

Sherelle van Dillen

Rijswijk
BEKIJK PROJECT

Review

Kelly, wat zijn we hier blij mee!
 
Het is alsof we er al wonen en dan kijk ik om me heen en ben verbaasd dat ik onze oude meubels nog zie. We verheugen ons enorm op het resultaat!

 

Wat geweldig om me op zoiets concreets te kunnen verheugen, als visueel ingesteld mens.

 

Super bedankt!

Heléne Both

Oud-Beijerland
BEKIJK PROJECT

Review

Kelly heeft een interieurontwerp gemaakt voor onze eetkamer & eventuele uitbouw en we zijn er super blij mee! Naast het feit dat ze mega lief en heel professioneel is, dacht ze aan dingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben!

Hierdoor kunnen we nu een gezellige en toch praktische eetkamer gaan realiseren en wie weet in de toekomst de uitbouw die ze echt gaaf in 3D heeft weten te schetsen!

Paulien Tilstra

Lelystad
BEKIJK PROJECT

Review

Afgelopen december heeft Kelly een ontwerp voor ons gemaakt. We wilden een hele nieuwe indeling voor onze woonkamer/keuken. Dat kan je wel aan Kelly overlaten, wat een ideeën heeft Kelly. Ze heeft een mooi stijlvol en stoer ontwerp gemaakt. Al onze wensen heeft ze er in verwerkt. Wil je nog wat toevoegen niets is teveel voor Kelly binnen een no-time past Kelly het ontwerp aan. Wij zijn superblij met het ontwerp.

Kelly is behulpzaam, professioneel, vriendelijk, denkt mee en heeft overal een oplossing voor. Niets is haar teveel. Kortom een aanrader!

Diana Verwoerd

Den Haag
BEKIJK PROJECT

Review

Wat ik prettig vind aan Kelly haar dienstverlening is dat zij op een professionele wijze haar werk doet. Zij komt haar afspraken na en houdt rekening met je eigen wensen. Zij werkt stapsgewijs en houdt rekening met elk budget. Tevens is zij creatief in het zoeken van meubels en accessoires in verschillende winkels en hoef je niet de hoofdprijs te betalen. Samen met haar op pad gaan gaf mij veel energie!

Over het eindresultaat ben ik heel tevreden en Kelly dankbaar voor. Zij heeft overigens ook een mooie verflijn en onze gashaard van wit naar een mooie warme tint geschilderd. Ik zal Kelly zeker aanraden aan vrienden en familie.

Francis Kroon

Assendelft
BEKIJK PROJECT