Woonhuis Zaandam

Een huis waar geleefd mag worden, maar alle ruimte is voor ontspanning. Een stabiele basis die dient als spreekwoordelijke pauze knop. Het resultaat is een warm, kalm en ontspannen geheel.


Vakantiewoning – Mijas (Spanje)

Een droom van een vakantiewoning!

Voor dit gezin uit Haarlem zijn we aan de slag gegaan met een warm en inspirerend ontwerp voor hun vakantiewoning in Spanje.

Het inrichten van een huis in Nederland kan al een flinke investering in tijd en aandacht vragen, maar over de grens wordt dit nog iets ingewikkelder. Bij deze klus heeft deze familie de hulp van Kelly Interieur Design ingeschakeld. 

Deze villa wordt de plek waar het gezin zich in de vakanties heerlijk terug van trekken met prachtig uitzicht over de groene regio.

Voor de binnenzijde van de villa was de wens helder: warm, sfeervol en stijlvol.

Na het schetsontwerp, waarin we de indeling vorm gaven, gingen we aan de slag met het lichtplan en vervolgens een materialen plan voor de badkamers, deuren en meubels.

In de laatste fase startte de zoektocht naar geschikte meubels en accessoires.

Binnenkort is het tijd voor de finishing touch. Vanuit Nederland kopen we het grootste deel van de inboedel in die vervolgens vervoerd wordt naar Spanje. Zo kunnen we de kwaliteit van de dienstverlening en producten optimaal garanderen.


Woonhuis – Heerhugowaard

“Bedankt voor dit mooie avontuur, wat zullen wij straks genieten” – Familie Tang

In de zomer van 2021 klopte deze familie bij mij aan met een duidelijk doel voor ogen:

“Een warm, licht en luchtig familie thuis creëren waar ondanks kleine kindjes rust en overzicht heerst”. Dit huis bezat potentie, maar kwam niet lekker tot z’n recht.

Met een kalme basis, warme materialen en maatwerk dat is afgestemd op de bewoners en het dagelijkse gebruik. Werd dit huis een thuis.

Maatwerk is een perfecte manier om een uniek karakter en kwaliteit aan de ruimte toe te voegen.

Elke centimeter wordt benut, elke gewenste functie vertegenwoordigd en minpunten omgebouwd tot echte eye-catchers.


Woonhuis – Ouderkerk aan de Amstel

Een verouderde woning met een beperkte indeling en een groot samengesteld gezin dat, wanneer compleet met aanhang, 14 personen groot is.

Dat vroeg om een creatieve blik met persoonlijke aanpak.

Het resultaat: een complete verbouwing van top tot teen, veel maatwerk om alle beschikbare centimeters te benutten en een persoonlijke en warme inrichting, zodat iedereen zich thuis voelt.


Tiny house – Veluwe

Twee stellen met 1 droom: het creëren van een ‘stekkie’ in de natuur. De perfecte uitvalsbasis om los te komen van de dagelijkse drukte en even helemaal terug naar de basis te gaan. Tinyhouse STEC bracht een leuke uitdaging met zich mee: een ruim aanvoelende woonkamer met keuken, badkamer en maar liefst twee slaapkamers op slechts 34 vierkante meter. ZONDER in te leveren op een ruimtelijk gevoel.

Het inrichten van een kleine ruimte vraagt om een creatieve oplossing. Vanuit de behoeften per ruimte zijn we gaan schuiven met ramen, deuren en meubels. Op maat gemaakte oplossingen, geven het huisje een uniek karakter. Dit in combinatie met de ingetogen, frisse Japandi sfeer, maakt het een heerlijke locatie voor je volgende get away!


Familie woning in Uithoorn

Dit gezin was toe aan een frisse wind door hun huis en daarmee leven. Verdwaald in de mogelijkheden en wat uitdagende facetten van de ruimte, werd hierbij hulp ingeschakeld. De ruimte is opnieuw ingedeeld vanuit de dagelijkse wensen, behoeften en activiteiten van het gezin.

De nieuwe woonkeuken is het centrale punt van de ruimte geworden en krijgt alle aandacht die het verdiend. Alle meubels zijn speciaal op maat gemaakt. Opnieuw naar de behoeften en wensen van het gezin.


Tinyhouse – Veluwezoom

Alle functionaliteiten die je nodig hebt om volledig tot rust te komen op slechts 18 vierkante meter. Een uitdaging met een gouden randje. De natuur rijke omgeving waarin het huisje zich bevind, werd het uitgangspunt voor het interieur. Het aardse kleurenpallet aangevuld met natuurlijke materialen zorgt voor rust en ruimte. Binnen en buiten lopen naadloos in elkaar over. Een kalme geest gegarandeerd na je bezoek.

Naast een fijne get away voor het gezin van de eigenaren, is het huisje beschikbaar voor de verhuur. Dit heeft invloed gehad op de keuzes in het ontwerpproces. De materialen moesten naast mooi, ook praktisch en goed te onderhouden zijn.

Alles bij elkaar leidde tot dit resultaat. Een resultaat waar we trots op zijn.


Tuinontwerp – Zaandam

Een mediterraanse tuin op Hollandse bodem. Een plekje waar je plaats neemt en je even helemaal op vakantie waant. Dat was het uitgangspunt voor dit ontwerp. Door verschillende zithoekjes, een gebalanceerd kleurenpallet en tropische materialen en beplanting te gebruiken is de vibe van een heerlijke vakantiewoning gecreëerd.


Woonhuis – Zaandam

Een unieke locatie aan de Zaan waarbij een karakteristieke jaren 30 woning gemoderniseerd en gepersonaliseerd is. Een interieur waarbij het praktische en esthetische in perfecte balans zijn gebracht. Een warm en zonnig karakter waarbij het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen centraal heeft gestaan.

Alsof je het hele jaar door op vakantie bent. Met dit in ons achterhoofd zijn alle ontwerp keuzes gemaakt. Gericht op het makkelijker en ontspannender maken van elke dag.


Wabi Sabi in Hoofddorp

Een appartement met heerlijk vrij uitzicht op de natuur. Het uitzicht is waar de bewoners direct verliefd op werden; ondanks het betrekken van een appartement toch het fijne uitzicht op de natuur. Reden genoeg om die natuur meer naar binnen te halen. Aangetrokken tot de Wabi Sabi trend vanuit Japan, werd dit de rode draad in het ontwerp.

Puur, onbewerkt en gewoon zoals het is. Simpel en vertrouwd. Zo is dit ontwerp ontstaan.