Woonhuis – Zaandam

Een unieke locatie aan de Zaan waarbij een karakteristieke jaren 30 woning gemoderniseerd en gepersonaliseerd is. Een interieur waarbij het praktische en esthetische in perfecte balans zijn gebracht. Een warm en zonnig karakter waarbij het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen centraal heeft gestaan.

Combinatie eethoek met speelhoek

Het gezin van Paulien en Maarten heeft tot zij een uitbouw gaan plaatsen een kleine uitdaging. In de ruimte die beschikbaar is willen zij zowel de eethoek als een speelhoek voor de kinderen realiseren. Het moet een warm en sfeervol geheel worden en daarbij is het belangrijk dat zij tijdens etentjes met vrienden en familie niet het idee hebben alsof zij in in een indoor speelparadijs zitten. Dit werd het resultaat.

Japandi interieur in Alkmaar

Voor dit jonge gezin uit Alkmaar is rust, maar ook ruimte voor de kinderen om te spelen erg belangrijk. Een combinatie van deze twee ontstond in de Japandi stijl. Ingetogen, rustig, warm en stijlvol. Met voldoende vrije ruimte en opbergmogelijkheden voor de (spullen van) de kinderen.

Calm glamour in Puttershoek

Een nieuwbouwwoning met de allure van een luxe appartement in New York. Glamour, rust en een luxe gevoel. Dat straalt dit interieur uit.

Warm minimalisme in Rijswijk

Deze bewoners zochten naar een rustig interieur. Minimalistisch maar warm en sfeervol. Het resultaat is een sober palet met fijne materialen.

Japandi in Oud-Beijerland

In deze fijne, vrijstaande woning in Oud-Beijerland haalden we buiten naar binnen. Een combinatie van prachtige herfstkleuren en de rust van Japandi vormt een nieuwe thuisbasis voor dit gezin.