Creëer jouw droominterieur, zonder stress of twijfel!

Elke ochtend wakker worden in een omgeving die helemaal bij jou past! 

We leven in een tijdperk waarin we meer prikkels per dag te verwerken krijgen dan iemand in de middeleeuwen in zijn/haar HELE leven. Niet zo gek dus dat we tussen het constant ‘aan staan’ door graag willen onthaasten. 

Een stabiele, fijne en inspirerende thuisomgeving is de manier om je batterij aan het eind van elke dag weer op te laden. De plek waar je ontspant, lief hebt, plezier maakt en gelukkig bent. Omdat misschien niet direct helemaal helder is hoe die droomplek er dan uit moet zien, heb ik een handige tool ontwikkeld. 

 

“Tijdens dit mini-traject ga je dieper in op je interne behoeften en leer je die zo in kaart te brengen dat de uitvoering een ei’tje is” 

 

Is jouw tijd kostbaar, maar wil je wel graag een thuisomgeving waar je van droomt? De belangrijkste stap voor meer focus en eenheid is een goed basis plan. Een goed, doordacht concept dat gefundeerd is op je interne behoeften en niet op externe prikkels (zoals trends of wat je op Instagram ziet). Met deze korte, praktische workshop help ik je in enkele uren jouw woondroom te ontdekken en deze visueel te maken.

 
Een goede start is (meer dan) het halve werk!

 

                Kelly interieurdesign - interieur styling moodboard woonwensen         Interieurdesign - Kelly interieur design - woning inrichten - Zaandam - Slaapkamer

 

i'm in

Bespaar jezelf tijd en geld.

De workshop is zo opgebouwd dat je stap voor stap (te volgen in eigen tempo, maar vooral praktisch en snel) aan de slag gaat met je droominterieur visueel te maken. 

#1 We starten met het achterhalen van jouw interne wensen. Door de juiste vragen te stellen, krijg je helder waar jij gelukkig van wordt. In een leven met veel verplichtingen en ballen die je hoog houdt is een stabiele, fijne en vooral inspirerende thuisomgeving essentieel. Gun jezelf deze luxe!

#2 Vervolgens ga je in drie stappen aan de slag met het visueel maken van jouw woondromen. Dit is een belangrijk onderdeel dat vaak onderschat wordt. Het hebben van een duidelijke stip op de horizon is essentieel voor het behouden van focus in tijden van veel keuzes en spanning. Juist door dit visuele plan aan te houden, bereik je aan het eind van de rit eenheid en dus rust!

#3 Tot slot geef ik je praktische tips mee die het behouden van focus versterken. 

 

Zo ben jij in enkele uren klaar om jouw droominterieur vorm te gaan geven. Zonder twijfel met volle focus! Nu wordt het weer een leuk proces waar je ook van kunt genieten!

 

Praktische informatie:

De workshop bestaat uit zes praktische video’s van maximaal 10 minuten. Zo kun je eenvoudig en snel op eigen tempo de informatie en tips tot je nemen en aan de slag gaan.

 

Ja, ik ga voor focus en eenheid

Een kleine impressie van de online leeromgeving

“Voor de prijs van een nieuwe tafellamp heb je jaren meer woonplezier”

 

Begin vandaag nog voor slechts €49,95 en verdien jouw investering binnen no-time terug!

# 3 maanden toegang tot de leeromgeving (als ik je langer toegang geef, stel je het volgen van de workshop onnodig uit 🙂 )

# Werkbladen om de uitwerkingen van jouw woondroom te bundelen;

# Een berg inspiratie en een flinke duw in de juiste richting;

# Focus en vertrouwen in het proces rondom jouw verbouwing, verhuizing of restyling;

# Jaren extra woongeluk!

Ja, dit wil ik