De eerste stap naar “echt thuiskomen”

Kelly interieurdesign - interieur styling maatwerk woonwensen

Ontdek waar jij echt warm van wordt en zorg dat dit je nieuwe, dagelijkse realiteit wordt!

We leven in een tijdperk waarin we meer prikkels per dag te verwerken krijgen dan iemand in de middeleeuwen in zijn/haar HELE leven. Niet zo gek dus dat we tussen het constant ‘aan staan’ door graag willen onthaasten. Ik ben van mening dat thuis een plek zou moeten zijn waar je dit het best kunt doen. Tot rust komen en onthaasten. Dat is mijn wens voor jou. 

Tijdens de kick-off met mijn klanten uit het design traject hoorde ik vaak dezelfde wens en tevens het struikelblok:

“Ik weet aardig wat ik mooi/niet mooi vindt, maar als ik zelf alles bij elkaar zoek, ontstaat er geen geheel. Ik wil dat het straks een mooi eenheid vormt waar we lang van kunnen genieten.” 

 

Daar heb ik nu, ook voor klanten die minder tijd of een kleiner budget hebben of het gewoon graag zelf willen doen, een oplossing voor. De belangrijkste stap voor meer focus en eenheid is namelijk een goed basis plan. Een goed, doordacht concept dat gefundeerd is op je interne behoeften en niet op externe prikkels (zoals trends of wat je op Instagram ziet). Met deze korte, praktische workshop help ik je in enkele uren jouw woondroom te ontdekken en deze visueel te maken. 

Een goede start is (meer dan) het halve werk!
i'm in
Kelly interieurdesign - interieur styling moodboard woonwensen

Na deze workshop heb jij een duidelijke stip op de horizon en ga je full focus voor je doel. 

De workshop is zo opgebouwd dat je stap voor stap (te volgen in eigen tempo) aan de slag gaat met je droominterieur visueel te maken. 

#1 We starten met het achterhalen van jouw interne wensen. Waar wordt je echt gelukkig van? Hoe kunnen we dit gevoel omzetten in jouw interieur, zodat je dat gevoel elke dag kan ervaren? 

#2 Vervolgens ga je in twee stappen aan de slag met het visueel maken van jouw woondromen. Dit is een belangrijk onderdeel dat vaak onderschat wordt. Het hebben van een duidelijke stip op de horizon is essentieel voor het behouden van focus in tijden van veel keuzes en spanning. Juist door dit visuele plan aan te houden, bereik je aan het eind van de rit eenheid en dus rust!

#3 Tot slot geef ik je praktische tips mee die het behouden van focus versterken. 

Zo ben jij over enkele uren klaar om jouw droominterieur vorm te gaan geven. Zonder twijfel met volle focus! Nu wordt het weer een leuk proces waar je ook van kunt genieten!

 

Praktische informatie:

De workshop bestaat uit zes praktische video’s van maximaal 10 minuten. Zo kun je eenvoudig en snel op eigen tempo de informatie en tips tot je nemen en aan de slag gaan. 
Ja, ik ga voor focus en eenheid

Een kleine impressie van de online leeromgeving

Tuinstyling Ibiza tuin - Kelly Interieur Design - Tuinbank overview

Kosten // baten

Voor de prijs van een nieuwe tafellamp bereik je langdurig woonplezier!

Begin vandaag nog voor slechts €49,95 en verdien jouw investering binnen no-time terug!

# 3 maanden toegang tot de leeromgeving;

# Werkbladen om de uitwerkingen van jouw woondroom te bundelen;

# Een berg inspiratie en een flinke duw in de juiste richting;

# Focus en vertrouwen in het proces rondom jouw verbouwing, verhuizing of restyling;

# Jaren extra woongeluk!

Ja, dit wil ik