Online traject: in vijf praktishe modules naar jouw droominterieur!

Online interieur ontwerpen met Kelly Interieur Design

Creëer direct meer eenheid in jouw interieur

We leven in een tijdperk waarin we meer prikkels per dag te verwerken krijgen dan iemand in de middeleeuwen in zijn/haar HELE leven. Niet zo gek dus dat we tussen het constant ‘aan staan’ door graag willen onthaasten. Ik ben van mening dat thuis een plek zou moeten zijn waar je dit het best kunt doen. Tot rust komen en onthaasten. Dat is mijn wens voor jou. 

Tijdens de kick-off met mijn klanten uit het design traject hoorde ik vaak dezelfde wens en tevens het struikelblok:

“Ik weet aardig wat ik mooi/niet mooi vindt, maar als ik zelf alles bij elkaar zoek, ontstaat er geen geheel. Ik wil dat het straks een mooi eenheid vormt waar we lang van kunnen genieten.” 

Daar heb ik nu, ook voor klanten die een minder groot budget hebben of het gewoon graag zelf willen doen, een oplossing voor. Mijn kracht is het creëren van een inspirerend, kalm en krachtig interieur. Een interieur dat voelt als thuis, eenheid en daarmee rust uitstraalt en tijdloos is, waardoor je jaren vooruit kunt. 

i'm in

In dit online traject leer ik jou alles over mijn ontwerp methode

In vijf praktische video modules en een inspirerend werkboek ter ondersteuning gaan we stap voor stap jouw interieur vormgeven. Zo heb jij aan het eind van het traject:

#1 Precies in kaart gebracht wat jouw ultieme woondroom is en hebben we dit vertaald in een concreet en haalbare wensen- en behoeften lijst. Jouw persoonlijke programma van eisen. 

#2 Jouw woondroom vertaald in een inspirerend moodboard dat jouw verhaal, jouw woondroom, jouw concept verteld. Zo weet je in een oogopslag weer waar de focus in jouw ontwerp op ligt en behoud je focus tijdens het hele traject. Een moodboard is meer dan een verzameling op zichzelf staande afbeeldingen. Hoe dit werkt? Dat ga ik je leren. 

#3 Een krachtig kleurenpalet dat past bij jouw concept/moodboard en dat je helpt vervolgkeuzes te maken m.b.t. jouw interieur. Ik leg je uit hoe je tot passende kleuren komt en hoe je de juiste verhoudingen toepast.

#4 Ook gaan we aan de slag met een efficiente indeling. Ik hoor vaak dat dit een struikelblok vormt en je al snel gaat voor een veilige of al bekende (uit een vorige woning of die van de buren;) ) indeling. Ik leg je stap voor stap uit hoe je dit kunt aanpakken en hoe je jezelf uitdaagt tot een inspirerende indeling te komen. 

#5 Tot slot leer ik je meer over de materialen die mij inspireren, die nog vrij onbekend zijn of die je gewoon niet mag missen. Ik geef je een tool die je helpt een inspirerende combinatie van materialen te maken

Ik ben pas halverwege de modules, maar krijg al steeds meer concrete ideeën hoe ik de ruimtes in mijn huis in ga delen en met welke kleuren ik wil gaan werken.

Vind je het net als mij zelf leuk om de leiding te nemen in je interieur ontwerp, maar wil je toch wat begeleiding hierbij over hoe je dit aanpakt, dan is deze cursus echt een aanrader!

Sanne ten Kampe
Sanne ten Kampe
Eigenaar nieuwbouwproject
Ja, ik wil mijn droominterieur ontwerpen

Een kleine impressie van de online leeromgeving

Kosten // baten

Deze eenmalige investering van slechts €119,- levert jou heel veel voordeel op:

# Onbeperkt toegang tot de leeromgeving;

# Toegang tot de besloten instagram groep waar ik je extra blijf inspireren;

# Een berg inspiratie en een flinke duw in de juiste richting;

# Focus en vertrouwen in het proces rondom jouw verbouwing, verhuizing of restyling;

# BONUS: inspiratie en tips die ik enkel in het speciaal hiervoor gemaakte werkboek deel;

# BONUS: 8-wekelijks een Q&A-sessie waarin in de actuele vragen van deelnemers in groepsvorm beantwoord;

# Extra woonplezier voor de komende jaren!

Ja, dit wil ik