Interieuradvies Noord-Holland

Ben je op zoek naar interieuradvies in de regio noord-holland? Dan ben je bij Kelly Interieur Design in goede handen. Samen met ons netwerk van professionals helpen we je om van jou ‘nieuwe’ huis een thuis te maken dat bij jou en je levensstijl past.

Ga je verhuizen en wil je de mogelijkheden van de nieuwe woning optimaal benutten? Of denk je aan verbouwen en wil je met professioneel interieuradvies je plannen naar een hoger niveau tillen? In beide gevallen is het interieuradvies van Kelly Interieur Design geschikt.

Bij Kelly Interieur Design nemen we de tijd voor jou en het advies op maat. Van de ontdekkingsfase tot de laatste schets staan jouw wensen en behoeften centraal. Samen met een netwerk van professionals werken we aan jouw droomhuis. 

Neem contact op
Kelly Olman
Kelly interieur design

Waar begin je?

Ons interieuradvies begint met een persoonlijke en geheel vrijblijvend oriëntatie gesprek. Deze boek je eenvoudig zelf via onze online agenda. Voelen we beide een klik? Dan ontvang je de volgende werkdag van ons een voorstel op maat. Na jouw akkoord op dit voorstel gaan we van start!


Naast het feit dat Kelly mega lief en heel professioneel is, dacht ze aan dingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben! Hierdoor kunnen we nu een gezellige en toch praktische speel- /eetkamer gaan realiseren en wie weet in de toekomst de uitbouw die ze echt gaaf in 3D heeft weten te schetsen!

Paulien Tilstra
Paulien Tilstra
Lelystad

“Het advies van Kelly was precíes wat ik nodig had: hulp en richting geven aan de losse eindjes en de twijfels wegnemen. Een fijn, overzichtelijk en gestructureerd proces met een mooi uitgewerkte plan met duidelijke adviezen is het resultaat. Ontzettend blij mee!”

Patricia
Patricia
Noord-Scharwoude

Het verloop van een traject

Het interieuradvies traject start met het ontdekken van jouw intrinsieke wensen en behoeften. Onze vragen zijn er op gericht om te ontdekken waar jouw bewuste en onbewuste behoeften liggen m.b.t. je leefomgeving. 

Vervolgens trappen we het adviestraject officieel af tijdens de kick-off sessie. Hierin gaan we dieper in op de eerder gegeven antwoorden en leggen we de inhoudelijke basis voor jouw interieur. 

Aanvullend leveren we ons interieuradvies op in drie fasen; het interieurconcept, een schetsontwerp en het uiteindelijke definitieve ontwerp. 

interieur inspiratie workshop Kelly interieur design
Online interieur ontwerpen - interieurontwerp van Kelly interieur design - Zelf jouw interieur ontwerpen

De uitvoering

“Ontdek hoe jij jouw interieur op een krachtige, inspirerende en persoonlijke manier kunt vormgeven!”

Na een maand of drie ligt er vervolgens een persoonlijk en inspirerend plan voor het interieur van jouw nieuwe woonruimte klaar. Enthousiast wil je aan de slag met het uitvoeren van dit advies. Ook hier kun je rekenen op Kelly Interieur Design. Naast een netwerk van professionals maak je als opdrachtgever ook gebruik van onze inkoopservice. Geen stress meer over (vergeten, onjuiste of vertraagde) bestellingen. Onze backoffice neem al het regel werk voor je uit handen. Een aanspreekpunt die de bestelling van jouw nieuwe interieur zorgvuldig begeleid. 

Maak vrijblijvend kennis met mij

De voordelen

“Meer gemak, plezier en inspiratie door je fysieke omgeving” 

Naast het feit dat het inspirerend en leuk is om op een andere manier naar je leefomgeving te kijken, heeft het inroepen van interieuradvies nog een aantal sterke voordelen. Wij zette ze voor je op een rij. 

  • Geen stress of twijfel in het creëren van jouw droominterieur
  • Voorkom miskopen door verkeerde, niet passende, keuzes
  • Maak optimaal gebruik van de mogelijkheden die jouw leefomgeving biedt
  • Maak kennis met jouw intrinsieke wensen en behoeften en leer externe prikkels te herkennen
  • Creëer een uniek, persoonlijk en inspirerend interieur
  • Het gebruik van ons professionele netwerk scheelt je zoeken naar de juiste uitvoerende partij
Styling

Een selectie van onze eerder gerealiseerde projecten