Stel je voor.. Elke ochtend starten met meer energie, een gevoel van trots en interne rust. Een fysieke thuisomgeving die zo goed bij jou past dat je blij, ontspannen en gemakkelijk je dagen beleefd.  

Het mooiste cadeau dat je kunt geven krijgen, is een fijn thuis.

Je brengt eenvoudig 100 uur per week thuis door (en dan hebben we thuiswerken nog niet eens meegerekend). De fysieke omgeving waarin je je die uren begeeft is van grote invloed op je gevoel en gedrag. 

Niet alleen fijn, maar ook belangrijk dat deze omgeving bij jou, je dagelijks leven en je behoeften past. Dat het je inspireert, energie geeft en je tegelijkertijd tot rust laat komen. 

Tegemoet komt aan jouw intrinsieke behoeften in plaats van een ideaal plaatje. “Want zonder sterke fundering, geen krachtig en duurzaam bouwwerk.” 

Dit gun ik mijzelf

Inhoud van het programma

Met de workshop leg je een krachtige fundering voor een persoonlijk thuis. Je gaat onderzoeken wat jou gelukkig maakt, hoe jouw droom thuis er uit ziet en maakt een concreet plan om dit te realiseren

Op basis van mijn kennis en ervaring help ik je focussen op de belangrijke zaken en behoed ik je voor veel gemaakte fouten. Zo voorkom je twijfel in het keuzeproces en spijt na aankopen.

Aan de hand van de workshop, creëer je in drie stappen een uniek plan voor jouw interieur. Dit doe je op eigen tempo, wanneer het jou uitkomt. Tijdens drie inspirerende live sessies in februari krijg je extra tools en handvatten om jouw plan op een persoonlijke, inspirerende en krachtige manier in praktijk te brengen. De sessies zijn vervolgens tot het eind van de duur (6 maanden) terug te kijken.   

Ik wil hier aan meedoen
Kelly Olman - Interieur inspiratie en interieurontwerp

Voor slechts €57,-

geef jij jezelf

langdurig woongeluk cadeau.

Kelly interieur design

Wat je krijgt..

  • Digitale workshop van drie leuke, informatieve video’s en bijbehorende opdrachten (investering in tijd is ongeveer 4-6 uur);
  • Toegang tot aanvullende, inspirerende live-sessies in februari;
  • Fysiek startpakket met items om jouw ideeën goed vast te leggen;

  • 6 maanden toegang tot alle informatie in tekst en beeld;
  • Jaren meer (woon)geluk!
 

Het deelnemen aan de workshop levert je veel voordelen op: 

  1. Je creëert inzicht in je intrinsieke motivatie, verlangens en wensen, zodat het resultaat altijd uniek, persoonlijk en passend is;
  2. Neemt afscheid van twijfel in het proces van keuzes maken en aankopen doen;

  3. Focus op jouw einddoel, waardoor de weg ernaartoe weer leuk en ontspannen wordt;

  4. Een moment voor jezelf waaraan je werkt aan een fijne thuisomgeving voor jezelf. Een cadeau voor het leven, in plaats van heel even.

Ik ben er bij!