There’s always room for change.

Als zelfstandig ondernemer ben jij jouw bedrijf. Het is daarom zo belangrijk dat jij je de juiste energie ervaart, voldoende ontspannen bent en efficiënt kunt werken. 

Daar hoort een ruimte bij die je ondersteunt, inspireert en laat floreren.

Where can I sign

Wat als je onbewust meer energie, rust en inspiratie krijgt?

Dan zou je uitgerust opstaan en jouw (werk)dagen energiek starten. Of misschien wel volop inspiratie hebben om nieuwe ideeen uit te werken. Sterker nog, je zit dan zo lekker in je vel dat je in het algemeen enthousiaster en positiever bent. Je hebt de energie om tot rust te komen en op te laden in plaats van alleen maar rondslingerende to-do acties te zien en jezelf voorbij te lopen.

Ja, als jij onbewust meer van deze emoties zou ervaren dan zou je met plezier de grootste resultaten behalen. Focussen op belangrijke zaken en de rust vinden om je nieuwe koers te bepalen. 

Klinkt super aantrekkelijk, maar waar loop je tegen aan?

Kelly interieur design
Kelly Olman - Interieur inspiratie en interieurontwerp

Je hebt geen tijd..

Geen tijd om je te verdiepen in nog meer zelfontwikkeling en productiviteit tips, een nodige out of office van drie weken of een wekelijkse ontspanningsmassage (al is dit wel een heel fijne gedachten). 

Je wil wel, maar er is al zo veel wat je MOET dat jouw eigen state of mind even onderaan het prioriteiten lijstje komt. 

Terwijl je juist in al die drukte zo goed een punt van rust, ontspanning en plezier kan gebruiken. Eentje die voortduurt en niet na zeven dagen eindigd bij de terugvlucht naar huis. Want na het eerste telefoontje van je minst favoriete klant, zit je “ik ben toe aan een vakantie” gevoel alweer op level 10. 

Ik weet hoe jij je voelt en wil je graag een oplossing aanrijken.

Er is namelijk een factor in je leven die onbewust van grote invloed is op je gevoel + je gedrag en dat is je fysieke omgeving. Jouw veilige thuis basis, creatieve werkplek of het kantoor dat je runt. 

Je gevoel wordt bepaald door wat je ziet, ruikt, hoort.. Dit alles vormt samen een totaalbeleving. Jouw fysieke omgeving is zelfs zo een krachtig middel dat je er gewenst gedrag mee kunt stimuleren, je efficientie kunt verhogen en gevoel van tevredenheid en rust kunt vergroten.     

Jouw fysieke omgeving bewust inzetten als persoonlijk hulpmiddel is de sleutel tot onbewust resultaat

I need this in my life & business
Kelly Olman interieur design
Kelly Olman - interieur designer

Schuif aan en pak die kans

Tijdens een digitale sessie (interactief) maak ik je bewust van je onbewuste verlangens, terrechte behoeften en ongewenste patronen. Bewustwording is de eerste stap naar verbetering. Vervolgens inspireer ik je met praktijk voorbeelden en toe te passen tips waarmee je jouw fysieke omgeving kunt transformeren van een leuke omgeving, naar een effectief hulpmiddel. 

Voorafgaand aan de live sessie op 5 december 10.00 uur, ontvang je een vragenlijst. Door deze in te vullen, pas ik de inhoud van de sessie aan aan jou als deelnemer. De sessie is achteraf terug te kijken tot een week na afloop. 

Deze transformatie start je voor slechts

€47,- incl. BTW

Ik claim een plekje