VOOR WIE?

Voor de ambitieuze vrouw die een inspirerende, passende en aantrekkelijke thuisbasis wil creëren vanwaaruit zij eenvoudig en energiek het leven kan leiden dat zij nastreeft.

Kelly Olman - interieur designer

Je heb een goed beeld van wat je wel of juist niet mooi vindt, hebt plezier in het bezig zijn met je interieur en erkent het belang van een fijne thuisomgeving. Toch lukt het je niet om de perfecte omgeving voor jou en je gezin te creeeren. Je komt tijd tekort en heb meerdere keren miskopen gedaan. Dit moet toch slimmer en leuker kunnen?

Dat ben ik

Ik bleef veranderen | en twijfelen

Toen ik 5 jaar geleden voor mijzelf begon, verbaasde ik mij over de manier waarop we belangrijke keuzes maken. Door de consumptie maatschappij worden we overspoeld met mogelijkheden, keuzes en acties die ervoor zorgen dat we worden afgeleid van wat we van van binnen misschien veel liever willen. 

In de jaren die volgde merkte ik bij de mensen om mij heen, de accounts die ik volgde op social media en ook bij mijzelf dat het steeds normaler werd (gevonden) om nieuw te kopen wanneer we steeds sneller op het oude uitgekeken raken. ZONDE!

Ten eerste van het geld, de materialen en de arbeid die in dit product zitten, maar daarnaast ook van de tijd en energie die we hebben gestoken in het uitzoeken van deze items. Dit betekent dat we deze keuze op basis van verkeerde informatie en criteria gemaakt hebben. Het blijkt niet (langdurig) passend. 

Vanaf dat moment ben ik mij gaan verdiepen in de (onbewuste) behoeften en verlangens die we hebben in relatie tot onze fysieke omgeving.

Ik ontwikkelde een methode die er specifiek op gericht is om je woonomgeving vorm te geven op basis van intrinsieke motivatie en behoeften, zodat je een omgeving creëert die bij elk aspect van jouw persoonlijkheid en levensstijl past, zodat je voor duurzaam geluk en resultaat gaat in plaats van kortstondig plezier. 

Tuinstyling Ibiza tuin - Kelly Interieur Design - Close-up

En toen ontdekte ik de waarde die deze methode voor mijn klanten heeft

Rust, plezier, overzicht en resultaat!

Testimonial Maaike - Kelly Interieur Design
Testimonial Wendy - Kelly Interieur Design
Testemonial

Herken jij jezelf hierin?

Je verheugd je op een fijne, inspirerende thuisbasis waar je trots op bent, maar het lukt je niet dit te realiseren. Je weet wat je mooi vindt, maar in praktijk pakt het toch anders uit. Je bent het zat om aankopen te doen die miskopen blijken te zijn of helemaal geen keuze te maken..

MAG IK JOU HELPEN?

Om weer grip te krijgen op je wensen en de te maken keuzes en zo een fysieke omgeving te creeren waar je energie van krijgt 

Kelly Olman interieur design

 

Hi, ik ben Kelly.

Interieurdesigner met een specifieke passie voor interieurs met een perfecte balans vormen tussen functionaliteit, persoonlijkheid en esthetiek. 

Tijdens mijn jaren als ondernemer ontdekte ik dat we ons te veel focussen op de buitenkant, trends en dat wat andere hebben om vervolgens teleurgesteld te raken als dit niet het resultaat geeft waar we op hoopte. 

Hier moest iets veranderen en zo ben ik in de oorzaken van deze valkuilen gedoken. Op basis van mijn ervaringen, heb ik vervolgens een methode ontwikkeld die vanuit interne behoeften en jouw persoonlijke levensstijl tot een krachtige en inspirerende woonomgeving leidt die werkt voor de lange termijn

Kortom, ik heb de manier ontdekt om zonder stress, twijfel of miskopen een droomomgeving te creëren waarin jij met meer energie, gemak en plezier jouw leven kunt leven. 

Een moeiteloos en doeltreffend traject dat zo gemaakt is dat jij in minimale tijd en maximaal plezier focus en overzicht creëert in jouw droomsituatie.

De methode is eenvoudig en leuk en bovendien in de toekomst steeds weer bruikbaar voor elke ruimte die je gaat inrichten.

De I DESIGN 

route

Tools…

 • Een effectieve onderzoeksmethode om snel en doeltreffend jouw (onbewuste) behoeften te achterhalen

 • De inspirerende digitale workshop “Maak jouw woondromen op een krachtige manier visueel”

 • Waardevolle video training “Geen miskopen meer!”

 • Twee 1-op-1 sessies van 30 minuten om al je vragen en twijfels te bespreken.

MINI-TRAJECT GELUKKIG WONEN

Klaar voor een duurzaam plan voor jouw woondromen?

Yess please

Our way to happy living

 • 1. Analyse

  Middels een doeltreffend onderzoek, leer je na te denken over wat voor jou nu echt belangrijk is. Jouw onbewuste behoeftes komen boven water en geven een waardevol inzicht in de doelen.

   

 • 2. Focus

  Wanneer helder is wat jouw intrinsieke behoeften en verlangens zijn, ga je dit krachtig en visueel maken. Middels mijn efficiënte methode bereik je maximaal resultaat in minimale tijd. 

 • 3. Plan van aanpak

  Na een grondig vooronderzoek is het tijd om mijn expertise op jouw wensen los te laten. Ik geef je tips en trics om jouw plan te optimaliseren en haalbaar te maken. Zo kun je vol focus aan de slag!

 • 4. Let’s GO!

  Met de nodige informatie om miskopen te voorkomen ga je jouw droominterieur realiseren. In deze fase help ik je eventuele twijfels en onzekerheden weg te nemen tijdens onze digitale 1-op-1 sessie waarin je al je vragen kunt voorleggen en we samen de koers bepalen. 

I DESIGN

 • Meer rust in je dagelijks leven,

 • Ruimte in je hoofd.

 • Plezier in het proces

 • Een trots gevoel op het resultaat

€ 550,-

Inclusief persoonlijke begeleiding van Kelly

START DIRECT