Blauwdruk traject

We gaan het helemaal anders doen!

We gaan niet doen wat iedereen al doet

Door alle (woon)trends die je tegenwoordig ziet, vergeet je bijna wat je zelf nu eigenlijk echt mooi vind. Zo zonde, want jij bent uniek, dus jouw thuisomgeving mag dit ook zijn!
 

Puur afgaan op commerciele trends, zal je in veel gevallen geen langdurig woongeluk opleveren. 

De mooiste, beste en meest bijzondere make-overs, zijn namelijk degene die perfect inspelen op onderliggende behoeften verlangens. 
 
Als jij kunt ontdekken wat die onderliggende behoeften en verlangens voor jou zijn..
 
..dan ga jij magie creëren. En ik kan niet wachten je hierin te begeleiden!

Maak als eerste deze stap

In de afgelopen jaren ben ik steeds meer gaan ontdekken dat duurzaam geluk ‘m niet zit in een designer stoel of de kleur van het jaar op je muur. Nee, echt (woon)geluk ontstaat vanuit een laag dieper. Het is even graven, maar geloof mij “dan heb je ook wat”. En niet voor even, maar voor jaren of een heel leven. 
Ik heb in de afgelopen jaren een methode ontwikkeld die hier stap voor stap uitkomst in biedt. En deze methode ga ik nu voor het eerst overbrengen op een enthousiaste groep vrouwen die klaar zijn voor anders, beter en vooral: meer voldoening

Wat is het blauwdruk traject?

Ik neem je mee aan de hand en help je op een rustige, doeltreffende manier om te ontdekken hoe diepgaan woongeluk er voor jou uit ziet.  

Voel je al tijden dat er iets mist? Dat het niet geworden is, zoals je hoopte? Of vind je het maken van keuzes zo lastig, dat je ze maar uitstelt of compleet overslaat?

Stap in in mijn exclusieve traject en maak als een van de eerste deze transformatie door. Een thuis dat naadloos aansluit op jouw wensen, behoeften en dagelijks leven in plaats van de trends en perfecte instagram plaatjes. Zodat jij nog energieker, makkelijker en gelukkiger door je dagen vliegt

Wat gaan we doen?

Mijn methode is opgebouwd uit vier grote thema’s. We beginnen grof en eindigen fijn. Hoe precies? Dat is niet van belang, maar onderstaande thema’s geven je houvast bij hetgeen je aan gaat pakken. 

I. Funderen

Zonder fundering, geen krachtig en duurzaam ontwerp. Door jouw wensen, behoeften en verlangens te onderzoeken, zorgen we voor een ontwerp dat als een maatwerk pak op jou aansluit. 

II. Vormgeven

Hoe breng je die wensen, verlangens en behoeften samen in een concreet ontwerp? We creeeren een stip op de horizon en daarmee focus op het thuis wat jij wil creeeren. 

III. Keuzes maken

Weten wat je wil en dat realiseren zonder stress en twijfel? Het maken van keuzes is essentieel voor het resultaat dat je wil bereiken. In deze fase besteden we aandacht aan het maken van keuzes. 

IV. Actie nemen

Wanneer er een plan van aanpak ligt, wil je deze uitvoeren zoals bedoeld. In deze fase gaan we aan de slag met de uitvoering van je plan. Welke stappen, mag je niet missen en hoe bereik je kracht en eenheid in het geheel?

Interieurdesign - Kelly interieur design - woning inrichten - Zaandam - slaapkamer 2

Wat je wil weten..

Hoe zit het traject in elkaar?

Start 17-24 oktober

 • 8 weken (belasting 1 á 2 uur per week);
 • Op eigen tempo, op jouw moment;
 • 4 inhoudelijke thema’s;
 • Creatieve groepssessie (digitaal);
 • Waardevolle 1-op-1 sessie (digitaal).

Stap je in bij de groep van oktober? Dan kun je mee doen voor een pilot prijs van slechts €447,- incl. btw. Zo heb je twee maanden lang toegang tot mijn begeleiding, creativiteit en ervaring. Aan het eind van het traject sluiten we af met een waardevolle 1-op-1 sessie. 

Vul onderstaand formulier in om jouw plekje te reserveren. 

  Naam *

  Voornaam

  Achternaam

  Telefoonnummer

  Email *

  Woonplaats *

  Voor welke ruimte(n) wil jij advies ontvangen? *

  Begane grondComplete woningKantoorVakantiewoningTuin