Design week

Gericht en praktisch advies in 1 week

Benieuwd waar voor jou kansen liggen? 

Hoe jouw meest insprerende, passende fysieke omgeving er uit moet zien om alles uit je dagen en jezelf te halen? Gun jij jezelf een frisse blik en keuzes die passen bij je interne behoeften in plaats van externe prikkels. Zodat je duurzaam resultaat bereikt in plaats van blijdschap op de korte termijn. 

Tijden jouw design week creëer jij een onweerstaanbaar plan voor jouw leefomgeving!

 

The design week is de perfecte start van jouw interieur avontuur of het alternatief als je een grotere tijdsdruk of krapper budget hebt. Waar een compleet design traject minimaal 2-3 maanden in beslag neemt, kun je met de adviezen uit een design date binnen een week al aan de slag. 

We richten ons op het ontdekken van jouw droominterieur en de keuzes die je daarvoor zal moeten maken. Met een gericht plan van aanpak help ik jou op weg.

Het pakket omvat een intake (o.b.v. onderzoek), de fysieke sessie op locatie  en een digitaal design plan voor jouw interieur. Voorafgaand aan de fysieke sessie beantwoord je een uitgebreide vragenlijst om inzicht in je behoeften en verlangens te krijgen. Tijdens de sessie valt alles op z’n plek en met de digitale samenvatting die je achteraf ontvangt, ga je met volle focus aan de slag om jouw droominterieur te realiseren. 

Kies je na een design date alsnog voor een design traject? Dan breng ik de kosten van de design date hierop in mindering. 
€704,- incl. btw (excl. reiskosten)
boek jouw design sessie

Een frisse blik op jouw fysieke omgeving