Design Date

Gericht en praktisch advies in 1 dag*

HEB JIJ BEHOEFT AAN IETS NIEUWS? Lukt het je niet eenheid aan te brengen? Of wil je jouw opties met mij bespreken en knopen doorhakken?

Dan is een design date iets voor jou!

 

Een design date is het perfecte alternatief als je een grotere tijdsdruk of krapper budget hebt. Waar een compleet design traject minimaal 2-3 maanden in beslag neemt, kun je met de uitkomst van een Design date binnen een week al aan de slag. 

We richten ons op het ontdekken van jouw droominterieur en de keuzes die je daarvoor zal moeten maken. Met een gericht plan van aanpak help ik jou op weg. Het pakket omvat een intake, de sessie en achteraf digitaal een plan van aanpak voor jouw interieur. Voorafgaand aan de fysieke sessie beantwoord je een uitgebreide vragenlijst om inzicht in je behoeften en verlangens te krijgen. Tijdens de sessie valt alles op z’n plek en met de digitale samenvatting die je achteraf ontvangt, ga je met volle focus aan de slag om jouw droominterieur te realiseren. 

Kies je na een design date alsnog voor een design traject? Dan breng ik de kosten van de design date hierop in mindering. 

€704,- incl. btw (excl. reiskosten)
boek jouw design sessie

Een

frisse

blik